Як правильно організувати святковий стіл?

Тарілки потрібно розташувати по центру посадкового місця приблизно на 2 см від краю столу. Вибір посуду залежить від частування, яке ви плануєте подати. Якщо на святковий стіл буде подаватися кілька страв, то глибокий посуд можна поставити на дрібний. Тарілки для хліба розміщуються ліворуч від основних.5 серп. 2019 р.

Чим здивувати гостей за святковим столом – 3 варіанти меню

  1. Овочеві канапе (моцарела з томатами чері, оливки та маслини з сиром фета, грецьке канапе)
  2. Гуакамоле на тості з житнього хліба чи сирно-крабові кульки на крекері
  3. Сирна тарілка або асорті сирів з медом та горіхами
  4. Баклажанові рулетики з горіховою начинкою

Оптимальним вважається таке співвідношення основних страв та закусок на банкетному столі: Холодні закуски – 3–6 позицій. Салати 1–3 види. Гарячі закуски – 2-4 позиції.

М'ясні страви (відбивні, котлети, рулети м'ясні, курка в духовці); Риба (хоча б одна рибна страва повинно бути присутнім на столі); Нарізка (м'ясна, сирна та фруктова); Соління та маринади (овочі, гриби);


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *