Як правильно приклеїти шоколад до крему чизу: найкращі способи

Шматок тонкого і хрусткого шоколаду, пронизаний ніжним кремом чиз, є справжньою насолодою для ласунів. Але як досягти ідеальної гармонії цих двох текстур, щоб одержати максимум задоволення від кожного шматочка? У цій статті ми розповімо вам про кілька способів, як приклеїти шоколад до крему чизу, щоб створити неповторне смакове поєднання.

Перший спосіб – використання розтопленого шоколаду. Він дозволяє зробити поверхню шоколаду більш гладкою та щільною, що забезпечує надійну фіксацію шоколаду на кремі чиз. Для цього необхідно розтопити шоколад на водяній бані або мікрохвильовій печі, акуратно вмочити шматочок шоколаду в розтоплену масу і викласти його на крем чиз. Після цього потрібно дати шоколаду охолонути і застигнути, щоб він міцно закріпився на кремі чизу.

Другий спосіб – використання шоколадної глазурі. Вона має рідкішу консистенцію, ніж розтоплений шоколад, що робить її більш придатною для нанесення на поверхню крему чиз. Шоколадна глазур наноситься на чиз крем за допомогою кондитерського мішка або ложки, а потім залишається до повного застигання. Завдяки своїй плинності глазур легко розподіляється по поверхні крему чиз і утворює нерозривний зв'язок з шоколадом.

Виберіть будь-який із запропонованих способів і насолоджуйтесь гармонійним поєднанням шоколаду та крему чиз. Закликаючий аромат, спокусливий смак і різноманітність текстур – все це чекає на вас у цьому десерті. Приготуйте його сьогодні та порадуйте себе та своїх близьких!

КрокскладовіІнструкції
1Крем чіз, шоколадна плитка, печивоРозморозити крем чиз. Розташувати печиво на тарілці.
2Розморожений крем чиз, шоколадна плиткаНарізати шоколадну плитку на шматочки. Накласти крем чиз на печиво.
3Шоколадна плиткаПокласти шоколадні шматочки зверху на чиз крем. Зробити кілька шарів.
4Крем чизПоставити у холодильник на кілька годин, щоб шоколад став твердим.
5Крем чиз, шоколадна плиткаВийняти з холодильника та нарізати на шматочки. Подавати та насолоджуватися!

Як прикріпити на торт шоколадні фігурки?

Для цього розплавленим шоколадом (крапелька) капають на торт у місці встановлення фігурки, і приклеюють її на місце. – Ще один варіант – кріплення до підставки торта. Використовується в складних композиціях, коли основа фігурки легша, ніж її вершина. Також можна використовувати при сильно зміщеному центрі ваги фігурки.

Як кріпити мастику до крему чизу?

Мастику необхідно "ізолювати" від крему. Для цього достатньо розтопити шоколад чи глазур промазати місця зіткнення мастики з кремом. Така ізоляція дозволить не лише зберегти декор та відмінний зовнішній вигляд, але й «триматиме» декор на торті.

Чи можна класти мастику на крем-чиз на олії?

Будь-який крем-чиз містить багато води, тому що в його основі сирний сир. А будь-який сир на 60-70% складається з води. Тому мастика та крем-чиз на маслі (навіть на маслі!) погано поєднуються. Кеш

Як приклеїти фігурки з мастики на торт?

Щоб приклеїти прикрасу з мастики на торт, зволожте необхідну частину поверхні. Частини фігурок, що збираються, можна склеїти яєчним білком.. Великі фігурки потрібно робити заздалегідь і дати їм висохнути. Складні та об'ємні квіти після висихання треба зберігати у холодильнику, а приклеювати – незадовго до подачі торта на стіл.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *