Як правильно сервірують ложки та виделки

Ножі та ложки розкладають праворуч від тарілки. Вилки – зліва. Десертну ложку кладуть над тарілкою. Використовувати прилади слід у зворотній від тарілки послідовності: найвіддаленіші використовують для страв, які приносять першими.16 березня. 2020 р.

Як сервірують вилки?

4. Правильне сервірування столових приладів передбачає, що ножики та ложки поміщають з правого боку, а вилки – з лівої. 5. Леза клинків завжди дивляться у бік посуду. Збережена копія

Як мають бути розташовані столові прилади?

Столові прилади повинні бути на відстані 10 мм один від одного та тарілки. Зліва лежить вилка, а праворуч ніж, як і ложка. Виделка повинна лежати зубами вгору, а ніж лезом до тарілки. Якщо в меню більше трьох страв, то не потрібно викладати всі столові прилади, вони повинні виноситися тоді коли будуть потрібні.


Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *