Як правильно сушити яблука на зиму на компот

Для того, щоб приготувати сухофрукти за допомогою електросушарки, вимиті яблука наріжте часточками і викладіть на піддони. Виставіть температуру мінімум 60°C. Витримуйте яблука в сушінні максимум 7 годин. Потім перевірте готовність, якщо вони залишилися вологими – просушіть ще 2-3 години.18 лист. 2021 р.

Як правильно зробити сушку з яблук в домашніх умовах?

Наріжте яблука часточками або кружальцями завтовшки 5-7 мм. Деко застеліть пергаментним папером або фольгою і розкладіть яблучні шматочки. Поставте в розігріту до 80 градусів духовку на 30 хвилин. Потім зменште температуру до 70 градусів і залиште сушитися приблизно на 5 годин.

Як правильно сушити яблука в сушарці?

Сушити необхідно 8-10 годин при температурі 65-70 градусів за Цельсієм. Не забувайте міняти решітки місцями, аби яблука висушилися рівномірно. Точний час сушки залежить від сорту та товщини яблук. Кеш

Як правильно підготувати яблука для сушки?

Яблука необхідно нарізати тонкими скибочками або кружальцями і розкласти на широкі листи або сітки в один шар. Щодня їх треба перевертати. Ще один варіант – нанизати порізані плоди на нитки та підвісити їх у дворі. Для захисту від комах рекомендується накрити тонким шаром марлі.

Як сушити яблука в домашніх умовах: 7 способів
Яблука – найдоступніші фрукти, які завжди можуть забезпечити вітамінами. Корисні якості навіть сушених зберігаються протягом 10 років. Всупереч думці, що сухофрукти придатні тільки в компоті, їх можна їсти сирими або додавати до випічки, салатів, каш і т. П. Якщо знаєш, як сушити яблука, …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *