Як правильно замочувати яблука антоновку на зиму

Як замочити яблука в бочці?

На дно бочок викладіть листя смородини і гірчичний порошок Рядами укладіть яблука і залийте їх розчином. Необхідно щоб маринад покривав фрукти на 3-5 см вище Викладіть зверху гніт і залиште на тиждень при температурі 18-20 °С. Кеш

Як квасити яблука на зиму у відрі?

Цукор та сіль розчинити у відрі холодної води. Яблука та листочки смородини ретельно помити. Викласти яблука у ємкість, пересипаючи їх листочками смородини. Залити розсолом та залишити на 3 тижні кваситись.

Як правильно квасити яблука?

Яблука накидаємо до верху банки, коли залишиться мало місця, можна навіть трохи їх утрамбувати. Додаємо сіль, цукор та заливаємо все холодною водою. Зверху накриваємо капроновою кришкою. Після чого банку слід добре збовтати – це необхідно для того, щоб сіль та цукор розчинилися у воді.

Як мочити яблука Антонівка на зиму: рецепти з фото.
Простий рецепт мочених яблук «Антонівка» в домашніх умовах admin Вимочування, яке триває від одного до півтора місяця – найпростіший метод …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *