Як правильно заморозити лисички на зиму, щоб не гірчили

Як правильно заморозити гриби лисички?

Відібрані лисички необхідно промити, кілька разів змінюючи воду. Замочувати їх не варто, бо вони вберуть воду і втратять смак. Після цього гриби просушують на рушниках, складають в пакети і відправляють на заморозку. Зберігатися такі грибочки можуть від 4-х до 6-ти місяців. Кеш

Як приготувати заморожені лисички?

Як приготувати заморожені лисички на сковороді Обсмажуємо цибулю до м'якості, потім додаємо розморожені гриби. Смажимо 10-15 хвилин до золотистості, наприкінці готування перчимо і солимо за смаком. Готові гриби можна подавати до відвареної молодої картоплі, картопляного пюре або іншого гарніру.

Як правильно сушити гриби лисички?

Для цього лисички потрібно розмістити одним шаром на плоскій поверхні, застеленій папером і помістити на підвіконня чи балкон. Також гриби можна нанизати на цупку нитку та підвісити в місці, що добре провітрюється. Також лисички гарно сохнуть, навіть, на звичайній шафі, поверхню якої слід застелити папером.

Лисички на зиму: як правильно заморозити, щоб не горчили, …
Незалежно від того, який тип грибів піддається заморожуванню, перед процедурою їх обов’язково треба правильно підготувати. Це допоможе в подальшому не тільки спростити приготування продукту, але і уникнути неприємної гіркоти та інших, не властивих грибів, присмаків. …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *