Як приготувати квашені зелені помідори

Як правильно квасити зелені помідори?

На дно відправляємо листя хрону, вишні, селеру, лаврове листя, а також кріп та часник (його чистити не потрібно). Далі у відро всипаємо коріандр, чорний перець горошком, а також гірчицю в зернах. Після цього у відро щільно складаємо зелені помідори. Кеш

Що робити з зеленими помідорами щоб вони почервоніли?

Найважливішим фактором, який прискорить достигання томатів є етилен. Цей газ виділяється фруктами та овочами під час цього процесу. Тому, якщо до зелених помідорів додати червоне яблуко або червоний помідор, то вони, точніше газ, що вони виділяють, допоможе прискорити процес достигання.

Що потрібно зробити щоб помідори почервоніли?

✔ Розпушити ґрунт мотикою, трохи пошкоджуючи коріння. ✔ Саме для того, щоб помідори почервоніли, необхідно припинити їх полив після появи зелених плодів. Виявляється, під час росту та зав'язування зелених помідорів потрібно поливати томати 1 раз на тиждень.

Зелені квашені помідори – рецепт приготування …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *