Як приготувати паски

Що додати в паску щоб була жовта?

По-друге, щоб паска була красивого жовтого кольору, відокремте жовтки від білків, трохи підсоліть. Затягніть миску з жовтками харчовою плівкою та приберіть у холодильник на пару годин або на ніч. Жовтки стануть яскраво-жовтими. Потім з'єднайте їх з білками і додавайте в тісто.

Що робити щоб паска не Тріскала?

Паску легенько накрийте і поставте в теплому місці, щоб тісто підросло (тільки не дайте йому перекиснути), тоді двічі змастіть білком і поставте на 40-60 хвилин у нагріту піч (190-200° С). Інколи під час випікання тісто тріскає – це може статися через неякісну муку.

Як спекти паску в електричній духовці?

В електродуховці паску слід випікати при температурі 180 градусів, у газовій печі — 200-220 градусів. 10. Півкілограмову паску слід пекти щонайменше годину, 200-300-грамову — півгодини. Добре випечена паска зберігатиметься довше.

Пасха на носу: 5 рецептов пасок – WoMo
Все мы привыкли к традиционной сдобной паске. Предлагаем вам новый рецепт — тыквенной. Цвет у нее яркий и вкус не тусклый. Ингредиенты: 1. 500 г молока 2. 300 г тыквы 3. 200 г сливочного масла …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *