Як приготувати стрілки часнику?
Часникові стрілки помити, перебрати, видалити “коробочки” з насінням. Решту стрілок порізати на частинки по 3-4 см. Покласти порізані пагони в сковороду з олією та смажити на середньому вогні під кришкою 15-20 хв., поки вони не розм'якнуть. Час від часу піднімати кришку і помішувати.
Що можна приготувати з стрілок часнику?
5 смачних страв з часникових стрілок (рецепти)
- Паста з часникових стрілок (соус Песто) Песто, це італійський соус на основі базиліка, сиру і оливкової олії. …
- Смажені стрілки часнику Ріжемо стрілки довжиною 6-7 см. …
- Мариновані часникові стрілки …
- Заморожені часникові стрілки на зиму …
- Часниковий крем суп з сирними грінками
Як засолити часникові стрілки?
Треба взяти часникові стрілки, промити їх та порізати на шматки довжиною 15-20 сантиметрів. Після цього беруть каструлю, наливають воду та доводять до кипіння, а потім бланшують в ній стрілки протягом 2-х хвилин.
Як приготувати стрілки часнику швидко та смачно: 12 рецептів
Приготування: Дай олії трохи розм’якнути, вимий стрілки, склади все в блендер та присоли. Подрібни компоненти в однорідну масу, розклади її на плівці, скрути в ковбаску або розклади в банки …
Залишити відповідь