Як приготувати стрілки часнику швидко та смачно

Як приготувати стрілки часнику?

Часникові стрілки помити, перебрати, видалити “коробочки” з насінням. Решту стрілок порізати на частинки по 3-4 см. Покласти порізані пагони в сковороду з олією та смажити на середньому вогні під кришкою 15-20 хв., поки вони не розм'якнуть. Час від часу піднімати кришку і помішувати.

Що можна приготувати з стрілок часнику?

5 смачних страв з часникових стрілок (рецепти)

  1. Паста з часникових стрілок (соус Песто) Песто, це італійський соус на основі базиліка, сиру і оливкової олії. …
  2. Смажені стрілки часнику Ріжемо стрілки довжиною 6-7 см. …
  3. Мариновані часникові стрілки
  4. Заморожені часникові стрілки на зиму …
  5. Часниковий крем суп з сирними грінками

Як засолити часникові стрілки?

Треба взяти часникові стрілки, промити їх та порізати на шматки довжиною 15-20 сантиметрів. Після цього беруть каструлю, наливають воду та доводять до кипіння, а потім бланшують в ній стрілки протягом 2-х хвилин.

Як приготувати стрілки часнику швидко та смачно: 12 рецептів
Приготування: Дай олії трохи розм’якнути, вимий стрілки, склади все в блендер та присоли. Подрібни компоненти в однорідну масу, розклади її на плівці, скрути в ковбаску або розклади в банки …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *