Як приймати журавлину з медом

Журавлина з медом від кашлю Можна використовувати і як профілактичний засіб раз в три місяці. Ягоди вимити й обсушити, потім пропустити через м'ясорубку або перебити блендером; Перекласти в іншу ємність, змішати з медом і можна вживати всередину.14 лист. 2020 р.

Кому не можна їсти журавлину?

Лікарі не радять вживати журавлину при захворюваннях дванадцятипалої кишки та стінок шлунка, а також при схильності до алергічних реакцій (аспірину або ацетилсаліцилової кислоти). Похідне саліцилової кислоти також міститься в журавлині та може викликати алергічну реакцію – свербіж у роті, нежить, чхання.

Що лікує журавлина?

Корисні та лікувальні властивості Як засіб з сечогінними й антимікробними властивостями журавлину використовують для профілактики й лікування захворювань нирок, сечовивідних шляхів і сечового міхура, при гіпоацидних гастритах, при початкових формах панкреатитів.

Як правильно вживати журавлину?

Журавлину сушать, вимочують, перетирають з цукром, роблять з неї варення та цілющі відвари, або просто заморожують, щоб потім додавати ягоди в чай. Вважається, що сік журавлини корисний для здоров'я, він надає протизапальну і антистресову дію.

Журавлина з медом: корисні властивості, протипоказання, …
Ви можете змішати обидва продукти в рівних пропорціях – така суміш стане чудовим профілактичним засобом від застуди, грипу, порушень травлення і інших проблем зі здоров’ям. Але більш ефективним вважається поєднання відразу кількох інгредієнтів. Читайте далі – і вибирайте свій …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *