Як реалізувати яйця курки в магазин

Як класифікують яйця?

XL («дуже великі»): яйця, вага яких становить 73 г та більше; L («великі»): яйця, вага яких становить 63 г та більше, проте менш як 73 г; М («середні»): яйця, вага яких становить 53 г та більше, проте менш як 63 г; S («малі»): яйця, вага яких становить менш як 53 г.

Що потрібно для продажу яєць?

Для бізнесу на продажу яєць з самого початку не потрібно дозволів від держави, якщо займатися цим у вільний час як підробіток. Але, якщо обсяг реалізації і прибутку буде збільшуватися, необхідно в терміновому порядку зареєструвати юридичну особу і платити податок з прибутку державі.

Що означає с1 на яйцях?

С1 – столове категорія 1 – вага від 55-64 г; С0 – столове відбірне – вага від 64-74 г; СВ – столове вищої категорії – вага від 75 г. Маркування на яйці ТМ «Косівщина» цілком відповідає стандартам на даний вид продукту.

Як обробляти яйця :: обробка курячих яєць :: продукти …
Будинки відразу перекладіть яйця в холодильник, в спеціальний відсік, призначений для них. Уникайте тримати їх на сонці. … скільки в день вживати перепелиних і …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *