Як робити варення з шишок

Замочи шишки на 12 годин у холодній воді так, щоб вона їх покривала. Потім хвойну воду злий, додай в неї цукор і звари сироп. Поклади в сироп шишки, доведи до кипіння і вари протягом 5 хвилин, знімаючи піну. Потім зніми варення з шишок і залиш до повного охолодження – на 12 годин або на добу.21 трав. 2020 р.

Як приймати варення з соснових шишок?

Якщо ви їсте варення із соснових шишок в перший раз, треба з'їсти пів чайної ложки варення, і якщо алергія не проявилася через добу, значить його можна вживати, але не більше покладеного. Для дітей доза варення з шишок на добу до 2 чайних ложок, для дорослих – 2-3 ст. ложки. Кеш

Коли треба збирати шишки для варення?

Їх збирають ранньою весною, поки вони не встигли розпуститися в голки. Деякі збирають їх і взимку, але все ж рекомендується збирати соснові бруньки саме на початку весни. Після збору соснових бруньок їх ретельно висушують і використовують в якості відварів для лікування. Кеш

Що можна зробити з соснових шишок?

З шишок роблять відвари, виготовляють різноманітні настоянки та навіть варять варення. Вони підвищують імунітет, покращують кровообіг, зміцнюють судини та рятують від інсульту та інфаркту, нормалізують артеріальний тиск, прискорюють обмін речовин. До того ж всім відомі й фітонцидні властивості сосни.

20 рецептів дуже смачного варення із соснових шишок
20 рецептів дуже смачного варення із соснових шишок Про корисні властивості варення із соснових шишок відомо давно. Але приготувати ці незвичайні ласощі вирішується далеко не кожен. Насправді, все просто – достат… Skip to content Site …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *