Як розім’яти авокадо

Авокадо розрізаємо навпіл, видаляємо кісточку. Ложкою обережно дістаємо м'якоть. Якщо плід дуже стиглий, то м'якоть можна розім'яти в мисці, окропивши соком лимона. Злегка присолити.6 черв. 2019 р.

Що робити щоб авокадо стало м’яке?

Розігрійте духовку до 90° C. Загорніть авокадо в пергаментний папір, потім в алюмінієву фольгу і покладіть у форму для запікання. Поставте до духовки на 10 хвилин або доти, доки плід не дозріє, і перевіряйте його стан кожні 5 хвилин. Розгорніть авокадо і покладіть його до холодильника на кілька хвилин, перш ніж їсти.

Що таке авокадо і як його їсти?

Авокадо їсться без шкірки. Очищувати її можна руками, ножем або діставати м'якоть (можна одразу порізану) ложкою. Корисним буде також масло авокадо (олія). Ним можна не лише заправляти салати чи страви, а й використовувати для запікання і смаження.

Як подати авокадо?

2,0 т. Авокадо – універсальний фрукт, який прекрасно поєднується практично з усіма продуктами, його сміливо можна додати до салатів, каш, зробити смачні сендвічі та навіть десерти. Також плоди будуть відмінним інгредієнтом для смузі, а також для смачного гуакамоле, домашнього майонезу.

Авокадо: як їсти, готувати і подавати авокадо? — …
Найбільш базовий варіант того, як їсти авокадо – у вигляді гуакамоле (як соус). Розім’яте авокадо, сік лайма, перець чилі, солодка цибуля, сіль, часник і кінза або петрушка. Ця паста подається з хлібцями, спеціальними чіпсами або тортильєю. Крім цього, є 10 абсолютно безпрограшних …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *