Якщо підтримувати стабільну температуру в морозильній камері, то бульйон може зберігатися 6 місяців. Для розморожування бульйону можна скористатися мікрохвильовкою або покласти брікети чи кубики зразу ж в страву. Також бульйон можна виставити на стіл, аби він розморозився при кімнатній температурі.
Як розморозити бульйон?
Крем-суп або бульйон. Перш, ніж ставити крем-супи чи бульйони у морозилку, дочекайтеся, поки вони охолонуть і перелийте в одноразовий контейнер або зіп-пакети. Такий суп можна їсти і через місяць. Головне — потім його правильно розморозити: не при кімнатній температурі, а в холодильнику при +4… +6°С.
Скільки можна зберігати заморожений бульйон?
Зберігання бульйону в морозильній камері Подібний «напівфабрикат» успішно зберігається в придатному стані протягом 6 місяців. Как заморозить бульон впрок и экономить время на кухне.
Як правильно заморозити м’ясо?
Великий шматок м'яса бажано розділити на порційні шматочки, грам по 300. Так його зручніше зберігати і потім готувати. Найкраща температура морозильної камери – -18 °С. Найважливішим фактором збереження м'яса в морозилці є відсутність повітря в упаковці.
Як правильно розморожувати продукти з морозилки
Залишити відповідь