Як скислити молоко

Що зробити щоб скисло швидко молоко?

Для того, щоб пришвидшити цей процес, варто в свіже молоко, додати трохи кислого молока, сметани або шматочок сиру. Адже кисломолочні бактерії, які містяться в сирі та кислому молоці, почнуть швидше розмножуватись, що прискорить процес скисання. Кеш

Як швидко зробити кефір з молока?

Як приготувати домашній кефір

  1. Підігрійте 1-3 літра молока до кімнатної температури t 22-24°С. …
  2. Додайте закваску в молоко і перемішайте ложкою. …
  3. Залиште при кімнатній температурі (не нижче 22°С) на 1,5-2 дня. …
  4. Готовий кефір покладіть у холодильник для охолодження на 3-4 години.

Що можна зробити з молока швидко?

Крім того, молоко широко використовується в кулінарії: з молоком готують супи (наприклад, суп з цвітної капусти на молоці або томатний суп на молоці), каші (вівсянку на молоці, рисову кашу на молоці, гарбузову кашу на молоці) та багато іншого.

Як скисає молоко: причини та особливості цього процесу
Як скисає молоко? З давніх часів багато народів вважали кисле молоко своєю національною стравою і володіли особливими рецептами та секретами його …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *