Як смачно маринувати болгарський перець

Як замаринувати перцю на зиму?

У попередньо стерилізовані банки укладаємо щільно наш перець, бажано в 0,5 банки. У сік який вийшов з болгарського перцю додайте воду і оцет, довести до кипіння маринад і влити акуратно в перець, щоб банки не лопнули. Закатати банки, почекати поки повністю охолонуть і залишити в прохолодному місці.

Як заморозити болгарський перець для фарширування?

Такі перчики взимку можна використовувати для фарширування. Перець потрібно розрізати уздовж навпіл, потім кожну половинку розрізати уздовж ще раз. Скибочки перцю необхідно нарізати поперек тонкими смужками або кубиками. Далі шматочки перцю покласти в пакет для заморожування і помістити в морозилку.

Що робити щоб почервонів болгарський перець?

Що зробити, щоб перці почервоніли Коли справа в похолоданні, рішення тільки одне – утеплювати рослини всілякими способами. Спорудити в теплиці додаткове укриття, розкладати на грядці кругляки або пляшки з водою для накопичення тепла або включати на ніч обігрівачі – кожен вибирає за можливостями.

Маринований болгарський перець


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *