Як смачно приготувати квас вдома

Квас – простий рецепт Житній хліб нарізати на невеликі шматочки й підсушити їх в духовці. У суху трилітрову банку викласти сухарі, всипати цукор і немиті родзинки. Влити в банку чисту питну воду, трохи не доливаючи до країв. Прикрити банку кришкою або марлею і поставити квас бродити в темне тепле місце на 2 доби.19 лип. 2022 р.

Як зробити квас з житнього хліба?

У півлітрову банку помістити подрібнений шматок житнього хліба, всипати 1 чайну ложку цукру і залити все кип'яченою водою. Накрити марлею й залишити на 2 доби. Про готовність закваски підкаже каламутний колір рідини та її різкий смак.

Скільки дріжджів на 10 л квасу?

theLime також підготував для вас простий рецепт квасу на дріжджах. Інгредієнти: цукор (400 г), вода (10 л), сухі дріжджі (10 г), лимонна кислота (1 ч. л).

Як зробити квас з хліба без дріжджів?

Старовинний слов'янський рецепт квасу з вівса. 3-х літрову банку заповнити на 1/3 промитим вівсом (звичайнісіньким). Насипати туди ж 5 столових ложок цукру і 5 ягідок родзинок (ізюм за бажанням, можна і без нього). Залити остигнула кип'яченою водою по плечики і залишити дня на 2.

Домашний квас – рецепт украинского напитка | Стайлер
Домашний квас в стакане (кадр из видео YouTube/НАШІ БЕСАГИ – їжа та рецепти) Способ приготовления традиционного украинского кваса. Сначала нам надо сделать 5 литров узвара.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *