Як зробити квас з житнього хліба?
У півлітрову банку помістити подрібнений шматок житнього хліба, всипати 1 чайну ложку цукру і залити все кип'яченою водою. Накрити марлею й залишити на 2 доби. Про готовність закваски підкаже каламутний колір рідини та її різкий смак.
Скільки дріжджів на 10 л квасу?
theLime також підготував для вас простий рецепт квасу на дріжджах. Інгредієнти: цукор (400 г), вода (10 л), сухі дріжджі (10 г), лимонна кислота (1 ч. л).
Як зробити квас з хліба без дріжджів?
Старовинний слов'янський рецепт квасу з вівса. 3-х літрову банку заповнити на 1/3 промитим вівсом (звичайнісіньким). Насипати туди ж 5 столових ложок цукру і 5 ягідок родзинок (ізюм за бажанням, можна і без нього). Залити остигнула кип'яченою водою по плечики і залишити дня на 2.
Домашний квас – рецепт украинского напитка | Стайлер
Домашний квас в стакане (кадр из видео YouTube/НАШІ БЕСАГИ – їжа та рецепти) Способ приготовления традиционного украинского кваса. Сначала нам надо сделать 5 литров узвара.
Categories:
Tags:
Залишити відповідь