Як смажити лісові горіхи в шкаралупі

Як правильно зберігати лісові горіхи?

Зберігати лісовий горіх слід тільки в сухому місці. Вологе середовище – ідеальна умова для розмноження цвілі. Якщо горішки заражені цвіллю, не шкодуйте та викидайте їх відразу. Не можна вживати в їжу прогірклий фундук. Температура в приміщенні не повинна перевищувати 12 градусів Цельсія.

Як висушити лісовий горіх?

Сушити фундук треба 6-7 годин при температурі 90 градусів за Цельсієм. Так само можна сушити і чищені горіхи, але достатньо буде 1-2-х годин. Можна обсмажити ліщину на сковорідці. Робіть це на великому вогні, 10-15 хвилин і постійно помішуючи.

Коли час збирати лісові горіхи?

Ліщина звичайна цвіте у березні — квітні, плоди достигають у серпні.

як сушити лісові горіхи в шкаралупі в домашніх умовах
Сушити фундук можна в шкірці або очистити ядра від шкаралупи. Обидва варіанти хороші, і горіхи зберігаються однаково добре. У шкірці фундук можна сушитина сонці, або у духовці. Духовку слід прогріти до +120 градусів, розсипати на лист горіха, і з відкритими дверцятами прогріти їх …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *