Як смажити стріли часнику

Часникові стрілки помити, перебрати, видалити “коробочки” з насінням. Решту стрілок порізати на частинки по 3-4 см. Покласти порізані пагони в сковороду з олією та смажити на середньому вогні під кришкою 15-20 хв., поки вони не розм'якнуть. Час від часу піднімати кришку і помішувати.

Як правильно видалити стрілки на часнику?

Насправді ж, є кілька важливих правил, яких обов'язково слід дотримуватись при зрізанні стрілок. Обрізати часникові стрілки рекомендують ножицями, садовим секатором або ножем. При цьому важливо пам'ятати, що видаляти стрілки потрібно на висоті 1 см від основи. Підрізати стрілки часнику краще у теплий сонячний ранок.

Що робити зі стрілками часнику?

Стрілки тушкують, відварюють, маринують, додають в різні салати і, звичайно ж, смажать. На виході отримуємо ароматні страви з приємним смаком. Смажені часникові стрілки – загальні принципи приготуванняДуже важливо використовувати для смаження молоді, м'які. Їх сортують, промивають і нарізають. Кеш

Як приготувати стрілки часнику з яйцями?

У невелику миску розбиваємо яйця, солимо і перчимо їх за смаком, додаємо до них дрібно нарізану зелень і сир. Сковороду розігріваємо з рослинною олією. Викладаємо на неї часникові стрілки. Обсмажуємо їх на середньому вогні приблизно 2-3 хвилини. Кеш

Часникові стрілки рецепт — як …
Складові: 1. 300 г часникових стрілок 2. 200 мл сметани 3. 1 ст.л. борошна 4. Спеції за смаком 5. Сир натертий за бажанням Приготування: Промийте часникові стрілки, видалітькоробочкиз насінням. Наріжте на шматочки по 3-4 см. Нагрійте сковороду з олією, викладіть стрілки і, …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *