Як замаринувати гарбуз?
Гарбуз почистити і нарізати кубиками. Викласти гарбуз в каструлю, додати цукор, сіль і оцет, залити теплою водою. Залишити гарбуз маринуватися на ніч. Гвоздику, запашний перець, корицю і імбир викласти в марлю і зав'язати в "мішечок".
Скільки часу потрібно Запікати гарбуз?
Гарбуз вимити, зняти шкірку й видалити внутрішні волокна до щільної м'якоті. Порізати його шматочками невеликого розміру. Покласти все у форму для запікання. Посипати цукром гарбуз і відправити у духовку на 30 хвилин при температурі 180°C (час запікання можна варіювати за смаком).
Як правильно запекти гарбуз у духовці?
Гарбуз нарізати великими шматочками, розтопити масло і деякою його кількістю змастити форму для запікання. Викласти гарбуз на форму в один шар, змастити маслом. Кожен шматочок посипати цукром і прянощами, відправити в духовку на 20 хвилин при температурі 180 °C.
Як солити горбушу: найкращі рецепти, поради. Як …
Зміст Солимо горбушу класичним способом: рецепт Солимо горбушу цілком: посол замороженої і свіжої тушки Солимо горбушу в соєвому соусі з імбиром та лимоном: рецепт Солимо горбушу в гірчичному …
Залишити відповідь