Як засолити свіжого лосося?
Філе риби необхідно помити, обсушити паперовим рушником, а потім посипати з обох сторін сумішшю солі, цукру й перцю. Візьміть гілочки кропу, помийте під проточною водою, висушіть паперовим рушником, і поріжте дрібно. Посипте зверху рибу. Все, у вас вийшло засолити червону рибу, а витратили ви на це до 5 хвилин. Кеш
Яку рибу можна засолити в домашніх умовах?
Як вибрати рибу для засолки Засолити можна будь-яку рибу – сьомгу, форель, горбушу, кету – це залежить від ваших уподобань. Якщо любите рибу жирнішу, з маслянистим м'ясом – беріть сьомгу і форель, у горбуші і кети – м'ясо нежирне, навіть сухувате. Солити можна як цілу рибу, так і філе. Кеш
Скільки днів треба солити рибу?
Тривалість посолу в охолодженому приміщенні (наприклад, у погребі з льодом) ляща, білизни, щуки — до 12, коропа і судака — до 15. діб. У звичайних умовах досить 5—7 діб. Засолена в такий спосіб риба зберігається довго.
Як засолити червону рибу – тонкощі …
Засолити можна будь-яку рибу – сьомгу, форель, горбушу, кету – це залежить від ваших уподобань. Якщо любите рибу жирнішу, з маслянистим м’ясом – беріть сьомгу і форель, у горбуші і кети – м’ясо нежирне, навіть сухувате. Солити можна як цілу рибу, так і філе. Простіше, та й дешевше, …
Categories:
Tags:
Залишити відповідь