Як сушену курагу зробити м'якою

Курагу замочують у прохолодній воді (підійде вода кімнатної температури) на 30-40 хвилин, можна і довше – залежить від того, якій м'якості віддаєте перевагу. Чим довше у воді, тим м'якше. 31 груд. 2021 р.

Як пом'якшити тверду курагу?

Викласти курагу у чашу пароварки. Залити в пароварку воду. Готувати на пару протягом 10 хвилин. Курага готова до роботи. Збережена копіяПохожі

Як зробити сухофрукти м'якшими?

Ми звично замочуємо у воді сухофрукти: родзинки, курагу, чорнослив – щоб вони стали м'якшими. Якщо ж замість води використовувати алкоголь, то краще брати суміш різних напоїв – цукати та сухофрукти не лише розм'якшуються, а й набувають букету ароматів.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *