Як сушити гарбуз у домашніх умовах без цукру

Як правильно сушити гарбуз?

Для початку, гарбуз слід запекти в духовці (30-40 хвилин). Потім, м'якуш необхідно перебити в блендері, а отриману масу викласти тонким шаром на деко або посудину, в якій готують пастилу. Таким чином, гарбуз необхідно сушити в духовці або електросушарці до тих пір, доки він не стане крихким.

Як правильно сушити насіння гарбуза?

Треба нагріти духовку до 60-80-ти градусів за Цельсієм, викласти насіння на деко в один шар та помішувати його кожні 30 хвилин, аби воно не пригоріло. Також необхідно лишити дверцята причиненими, щоб всередині добре циркулювало повітря. Швидкий метод сушіння може призвести до того, що насіння трохи підсмажиться.

Як зробити цукати з гарбуза в сушарці?

Гарбуз потрібно очистити від насіння і нарізати скибочками. Товщина на ваш розсуд, але чим тонше, тим швидше будуть готові цукати. Далі потрібно в каструлю викласти шарами шматочки гарбуза, додати скибочки лимона і пересипати цукром. Даємо постояти 40 хвилин. Кеш

Сушений гарбуз: як сушити гарбуз на зиму в домашніх …
Як сушити гарбуз на зиму. Сушка природним способом. Сушка в духовці. В електричній сушарці. Як зробити чіпси з гарбуза. Гарбузовий порошок. Як зробити цукати з гарбуза. Як зберігати сушений …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *