Як зберегти хрін на зиму в домашніх умовах?
Хрін можна зберігати не тільки в холодильній, але і в морозильній камері. Коріння прекрасно зберігають свій смак і аромат. Для заморозки промиту і очищену сировину нарізають зручними порційними шматочками – по 2-4 см. Його засипають в чисті герметичні контейнери або пакети і зберігають до наступного врожаю.
Що можна зробити з кореня хрону?
Для пом'якшення кашлю і полегшення відходу мокроти використовують сік хрону і лимона. Корінь слід пропустити через м'ясорубку, з м'якоті віджати сік. Також необхідно вичавити сік з двох лимонів. Приймати по столовій ложці один раз на день.
Як замочити хрін?
Корінь хрону миємо і чистимо. Складаємо корінь хрону в миску і заливаємо холодною водою. В ідеалі хрін потрібно замочити у воді на ніч. На м'ясорубку одягаємо поліетиленовий пакет таким чином, щоб хрін, який ми будемо подрібнювати, потрапляв відразу в пакет.
Як приготувати хрін в домашніх умовах? 6 рецептів …
Щоб було не тільки смачно, але і натурально, я знайшла, як приготувати хрін в домашніх умовах. Виявилося, це дуже просто і зберігається всю зиму. Тим паче, що дефіциту цієї рослини немає.
Categories:
Tags:
Залишити відповідь