Як у сушарці сушити груші в

Перед приготуванням пирогів (або будь-яких інших страв) з груш або яблук, сухофрукти необхідно розмочити декілька годин у воді. Груші сушаться 10-12 годин на температурі MEDIUM 50°C. Через 5-6 годин поміняйте місцями нижні та верхні лотки сушарки. У сухому вигляді груші повинні бути м'якими та липкими.

Як правильно сушити груші в сушарці?

Як сушити груші в сушарці: інструкція Помиті та сухі фрукти наріж і розклади на піднос електросушарки. Суши їх при температурі 70 градусів при періодичному помішуванні. Сушіння груш в електросушарці займе 15-20 годин.

Як сушити в духовці груші?

Цілі груші скласти в сито і промити проточною водою. Висушити природним способом на рушнику. Викласти на деко і відправити в духовку, розігріту до 60°C. Сушити 5-10 годин, іноді перевертаючи фрукти і залишивши дверцята духовки відкритими. Кеш

Як правильно сушити яблука в сушарці?

Сушити необхідно 8-10 годин при температурі 65-70 градусів за Цельсієм. Не забувайте міняти решітки місцями, аби яблука висушилися рівномірно. Точний час сушки залежить від сорту та товщини яблук.

Як сушити груші: способи сушіння в домашніх умовах
Як сушити груші в домашніх умовах: спосіб у мікрохвильовій печі Груші добре помий і розріж на частинки. Візьми тарілку та розклади в один шар кусочки. Постав їх в мікрохвильову піч. Режим повинен бути 200 Вт (на 2,5 хвилини). Після цього перевір груші. Якщо вони не до кінця просушилися, увімкни знову на пів хвилини. Читати на тему


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *