Як вибрати найкращий недорогий пробіотик для свого організму

Пробіотики – це живі мікроорганізми, які при вживанні здатні позитивно впливати на організм людини. Вони відіграють важливу роль у підтримці здоров'я травної системи, зміцненні імунітету та балансуванні мікробіоми. Важливо вибрати відповідний пробіотик, який буде ефективним та доступним за ціною.

Існує багато різних марок та видів пробіотиків на ринку. Однак, не всі з них мають однаковий склад та ефективність. Щоб вибрати недорогий пробіотик, який буде корисним для вашого здоров'я, потрібно враховувати декілька факторів.

Спочатку рекомендується звернути увагу на кількість та типи мікроорганізмів у пробіотиці. Важливо, щоб у складі були різні штами бактерій, оскільки вони можуть надавати різні ефекти на організм. Крім того, кількість живих бактерій також має значення. Чим більше, тим краще, тому що при проходженні через травний тракт багато хто з них помирає. Оптимальна кількість бактерій у препараті має бути не менше 1 млн. кфу (колоніоформуючих одиниць) на день.

Який недорогий пробіотик краще
Назва препаратуЦінаКількість в упаковці
1Біфідумбактерін₽10030 капсул
2Лінекс₽15020 капсул
3Пробіофорт₽9060 пігулок
4Біфідофлор₽12040 капсул
5Регулякт₽8010 саше

Які пробіотики хороші та недорогі?

Рейтинг базується на ефективності, безпеці та співвідношенні ціна-якість.

  • №1 – «Нормофлорин-Д» (Біфілюкс, Росія) …
  • №2 – "Біфіформ" (Ferrosan, Данія) …
  • №3 – «Лінекс» (Lek d. d., Словенія) …
  • №4 – "Хілак Форте" (Merckle, Німеччина) …
  • №5 – "Лінекс Форте" (Sandoz, Словенія) …
  • №6 – "Біфідумбактерін" (Ланафарм, Росія)

Які пробіотики відновлюють мікрофлору кишечника?

Пробіотики при запорах

  • Лактобактерії (Наріне, Лактобактерин, Ацилакт, Ацидобак)
  • Біфідобактерії (Біфідумбактерін, Біфілонг, Полібактерін)
  • Стрептокок (Біфідобак, Йогулакт)
  • Кишкова паличка непатогенна (Біфікол, Бактісубтил, Колібактерін)

Що можна пити замість пробіотика?

Чим замінити пробіотики?

  • Натуральний йогурт. Його можна, можливо приготувати в домашніх умовах за допомогою молока, що з'єднується із бактеріями. …
  • Кефір на основі кефірного "грибка". …
  • Квашена капуста. …
  • Кисломолочний напій пахта. …
  • Сири з живими культурами.


Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *