Кладемо підготовлену домашню ковбасу в каструлю або глибоку сковороду і заливаємо водою так, щоб вона повністю покривала ковбасу і була на 1-2 см вище її. На середньому або великому вогні доводимо воду до кипіння, після чого зменшуємо вогонь і варимо ковбасу від 30 до 60 хвилин, в залежності від її складу.
Як правильно відварити домашню ковбасу?
Покласти в каструлю колечко ковбаси, щоб воно занурилося у воду, і довести воду до кипіння. Варити домашню ковбасу від початку кипіння води — 4-5 хв. Якщо все зроблено правильно — ковбаса не лопне. По черзі зварити всі ковбаси, які підготовлені напередодні.
Скільки готувати домашню ковбасу?
Коли ви побачите, що вода повністю википіла, додайте трохи олії, і не збільшуючи вогонь під сковородою, смажте під кришкою українську домашню ковбасу приблизно по 6-7 хвилин, а купати, чивапчичі, ковбаски свинячі та курячі по 5 хвилин з кожного боку.
Як закрити ковбасу в домашніх умовах?
Для цього потрібно сиру ковбасу скласти в банку, скрутивши як змійку, накрити кришками і поставити в духовку, як тушонку, а потім дістати з духовки і закрутити.
Як робити домашню ковбасу – рецепт приготування | Ранок
Встав у м’ясорубку насадку у формі трубочку, аби начинити ковбасу й прибери решітку з ножами. На насадку надягни кишку, а її кінчик щільно …
Залишити відповідь