Цукрову масу розкотіть у тонкий пласт і перенесіть на торт. Акуратно притискайте покриття долонями або кондитерським шпателем, намагаючись не залишати на поверхні вм'ятин. Щоб на торцях торта не було складок, розкочуйте мастику з великим запасом.30 січ. 2020 р.
Як зробити мастику м'якою
- Найпростіший спосіб – покладіть мастику у мішечок, наповніть миску теплою водою і опустіть мішечок туди. …
- Якщо часу чекати немає, додайте ложечку будь-якої рослинної олії та акуратно розмішуйте з мастикою – через кілька хвилин вона стане м'якою і її можна буде використовувати.
Як розм'якшити засохлу мастику? покласти мастику в поліетиленовий пакет і опустити його в чисту ємність, наповнену теплою водою. Почекавши 30-60 хвилин, масу можна використовувати, попередньо розім'явши її вручну, не дістаючи з пакета.
Мастику необхідно "ізолювати" від крему. Для цього достатньо розтопити шоколад чи глазур промазати місця зіткнення мастики з кремом. Така ізоляція дозволить не лише зберегти декор та відмінний зовнішній вигляд, але й «триматиме» декор на торті.
Залишити відповідь