Як закрити на зиму виноградний сік

Як закривати виноградний сік?

На дно каструлі укладаємо чисту тканину, на неї ставимо пляшку і через лійку розливаємо сік по пляшкам. У каструлю наливаємо воду і ставимо кип'ятити на плиту. Сік стерилізується протягом 15-20 хвилин з моменту закипання води. В кінці стерилізації кришки на пляшках щільно закрити. Кеш

Як вичавити сік з винограду в домашніх умовах?

Вимиті грона винограду покласти в каструлю, залити трішки води /10-15 см від дна/, накрити кришкою і увімкнути повільний вогонь. Дерев'яною ложкою перевертати час від часу. Після того як основна маса ягід віддасть сік, процідити сік через друшлаг чи марлю. Добре віджати жмих.

Скільки Кипятити виноградний сік?

Виноградний сік на зиму Виноград промити, прибрати зіпсовані ягоди. Кілька разів віджати сік через соковижималку. Сік через сито перелити в каструлю. Довести до кипіння і варити 5 хвилин. Кеш

Виноградний сік в домашніх умовах, простий, рецепт, на зиму …
0,8 кг цукру. Ягоди промити, зняти з грона. Відразу ж викласти в емальовану ємність, залити водою, варити 30 хвилин. Потім напій потрібно процідити, всипати в нього цукор. Знову поставити на плиту, варити 10 хвилин. Розлити по банках, закрити кришками. Виноградний сік на …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *