Як заморозити шипшину в домашніх умовах

При заморожуванні листочків шипшини, їх необхідно попередньо промити і просушити на паперовому рушнику. Після цього покласти їх на дерев'яну дошку і прибрати на кілька годин в морозильну камеру. Далі перемістити їх у пакетики, обов'язково випустивши повітря і відправити назад на тривале зберігання.8 лип. 2019 р.

Як зберегти шипшину на зиму?

Природна сушка Шипшину викладаємо тоненьким шаром, можна використовувати фанеру чи картон. Кожні 2-3 дні ягоди необхідно перемішувати, щоб не з'явилася цвіль. Термін сушіння — від двох тижнів. Усе залежить від провітрювання приміщення і вологості повітря.

Як зберегти шипшину?

Зберігати шипшина можна в свіжому вигляді. Помиті плоди фасують в поліетиленові пакети і заморожують. У морозильній камері ягоди збережуть властивості протягом 18 місяців.

Як правильно сушити шипшину в домашніх умовах?

Шипшинові плоди необхідно розмістити в один шар на форму для випічки та відправити в розігріту духовку до 50-60 °C. Для того щоб була правильна циркуляція повітря, її дверцята не слід зачиняти до кінця. Через кожні 2 години деко з ягодами варто виймати та перемішувати їх. На сушіння піде, приблизно, 10-12 годин.

Як заморозити шипшину на зиму і як правильно це зробити в …
Для довгострокового збереження шипшини в домашніх умовах можна висушити або заморозити. Цікаве питання, яка ж шипшина корисніша, що краще сушити або заморожувати?


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *