Як засмажити цвітну капусту, смачно на сковороді заморожену

На сковороді розігрівають рослинне масло. Кожне суцвіття умочують в тісто, а потім відправляють на сковороду. Смажать з двох сторін до готовності. Подають цвітну капусту в клярі з будь-яких м'ясних або рибних інгредієнтом, а також як самостійне блюдо.

Як приготувати заморожену цвітну капусту для прикорму?

Скільки варити заморожену цвітну капусту Заморожена цвітна капуста вариться – 10-12 хвилин, попередньо розморожувати її не потрібно, можна відразу кидати в окріп.

Як правильно смажити цвітну капусту?

Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями і смажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору.

Як варити цвітну капусту заморожену?

Заморожену цвітну капусту перед варінням розморожувати не треба. Скільки цвітну капусту варити в каструлі? Цвітну капусту викладають у киплячу, підсолену воду і чекають, коли вона знову закипить. Після цього вогонь зменшується до мінімуму (так вона не темніє при варінні), капуста вариться ще 10-15 хвилин.

Цвітна капуста на сковороді – рецепти, як смачно …
Як приготувати цвітну капусту смачно на сковороді: в клярі, паніровці, з ковбасками. Як посмажити цвітну капусту? У кольоровій капусті стільки вітамінів і унікальних речовин, що її обов …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *