Як затягнути соус

Як правильно згустити соус?

В будь-якому випадку, якщо ви готуєте соус, згустити його можна за допомогою сиру. Просто натріть всередину трішки цього продукту і ретельно перемішайте. Додавати сир краще тоді, коли соус ще гарячий, щоб він повністю розплавився. Також можна порізати сир шматками і додати до соусу, поки ви його ще варите.

Як правильно розчинити крохмаль?

Мінімальною пропорцією вважається 1 чайна ложка крохмалю на літр води, яку можна збільшити до 2 столових ложок. Збільшення кількості крохмалю підходить для хрустких скатертин і серветок, яким потрібно зберігати форму. Розчин слід влити в 4-5 л гарячої води і чекати, поки закипить, потім потрібно остудити її.

Як приготувати соус до м’яса?

Для соусу бешамель необхідно розтопити в сотейнику 60 г вершкового масла і додати 40 г борошна. Коли мука набуде золотистого відтінку, влити 750 мл холодного молока. Додати сіль і перець за смаком. Варити на середньому вогні, регулярно помішуючи, до загусання і кремової текстури.

Найсмачніший соус до шашлику – приготуєте за 5 хвилин — …
Інгредієнти: 1. 400 грам сметани; 2. 400 грам майонезу; 3. 1 головка часнику; 4. 1 пучок зеленої цибулі; 5. 1 пучок петрушки; 6. 1 пучок кропу. У глибокій …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *