Що робити з жимолості?
Використання жимолості у кулінарії Також із жимолості варять компоти, варення, готують желе та смачні кисло-солодкі соуси до м'ясних страв і навіть додають ягоди до різних салатів. Використання жимолості не тільки покращує смакові якості страв, а й робить їх надзвичайно корисними.
Як заморозити жимолость?
Для этого ягоды разминают вилкой или измельчают блендером. Затем к ним добавляют кусочки апельсина и натертую на терке апельсиновую цедру. Сахар добавляют из расчета 1:1 от объема жимолости. Заготовку раскладывают по небольшим контейнерам, на раз использования, и отправляют в морозилку.
Як вживати жимолость?
Їстівні ягоди жимолості вживають у свіжому вигляді, а також заморожують, сушать, готують джеми, варення, желе, вино та сік.
Як можна використовувати ягоди жимолості
З жимолості можна приготувати найрізноманітніші заготівлі на зиму. Наприклад, компот із жимолості, желе, сік, варення з жимолсті, пастилу, конфітюр, сироп або …
Categories:
Tags:
Залишити відповідь