Як зробити крем для декорації торта

Що додати|добавляти| в крем для торта для загусання?

Загустити рідкий крем можна желатином, крохмалем або борошном, цукровим сиропом, яйцями та крохмалем, а також спеціальним загусником крему, які можна зустріти на магазинах прилавків. До речі, останній варіант підійде практично для будь-якого крему.

Що використовують для декору торта?

Розглянемо, що можна використовувати для прикрашання тортів.

  • Мастика Почнемо з мастики, яка набрала останніми роками величезну популярність. …
  • Є і інший спосіб прикрасити торт чимось серйознішим, ніж прості візерунки. …
  • Фрукти та ягоди …
  • Желе …
  • Шоколадна глазур …
  • Посипання

Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *