Як зробити мочені яблука в банках

Як зробити мочені яблука на зиму?

  1. Приготуйте розчин з солі, цукру і води. Залийте солод 100 г окропу
  2. Введіть солод підготовлений маринад. …
  3. Рядами укладіть яблука і залийте їх розчином. …
  4. Викладіть зверху гніт і залиште на тиждень при температурі 18-20 °С. …
  5. Перенесіть заготовки в підвал і залиште на 60 днів.

Кеш

Як квасити яблука в трилітрових банках?

Рецепт їх приготування максимально простий, адже знадобиться лише декілька компонентів. Інгредієнти: яблука (кількість, яка необхідна на 3-х літрову банку), 1 ст л солі, 2 ст л цукру, вода. Пропорції вказані длч приготування однієї 3-х літрової банки. Кеш

Як приготувати мочені яблука?

– 3,5 кг ягід горобини (не пензлем, а очищених ягід), – розсіл (води – 12 літрів, цукру – 250-300 г, солі великої – 180 г). Приготувавши гарячу воду, розчиняють в ній цукор з сіллю, студії. Чисті яблука і горобину викладають в бочку, заливають холодним розсолом, притискають кришкою з вантажем. Кеш

Мочені яблука в домашніх умовах в банках на зиму пять …
Покрокові рецепти приготування мочених яблук в домашніх умовах в банках на зиму з житнім борошном, гірчицею, капустою, горобиною Варіант 1: Мочені яблука …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *