Як зробити підливу швидко

Як зробити підливу без грудочок?

Спосіб №2. Цей спосіб схожий на перший, але в цьому випадку я додаю в підливу борошно для густоти. До обсмаженої до золотистого кольору цибулі я додаю столову ложку борошна і обсмажую борошно з цибулею кілька хвилин. Потім виливаю на сковороду суміш із сметани (або вершків), томатної пасти та води.

Як приготувати смачну підливу до макаронів?

ПРИГОТУВАННЯ: На сковороду покладіть дрібно нарізаний шпинат, тушкуйт. Додайте трохи солі та перцю, влийте склянку вершків або нежирної сметани, додайте ложку масла. Готується протягом 10 хвилин і відмінно підходить до макаронів.

Як приготувати підливу з курячого м’яса?

Спосіб приготування:

  1. Філе порізати шматочками.
  2. Обсмажити м'ясо упродовж 5 хвилин на середньому вогні. Посолити та поперчити.
  3. Моркву натерти, цибулю подрібнити.
  4. Додати овочі до курки. Тушкувати упродовж 15 хвилин, після чого налити трохи води.
  5. Додати борошно, сметану. Зменшити вогонь і тушкувати страву до загустіння.

Проста підлива – рецепт від домашніх кухарів
Тут відмінно підійде підлива (м’ясна, ovoshtnaya). розповім, як приготувати просту підливу. Можете зробити велику порцію і зберігати її в холодильни…


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *