Як зробити підливу без грудочок?
Спосіб №2. Цей спосіб схожий на перший, але в цьому випадку я додаю в підливу борошно для густоти. До обсмаженої до золотистого кольору цибулі я додаю столову ложку борошна і обсмажую борошно з цибулею кілька хвилин. Потім виливаю на сковороду суміш із сметани (або вершків), томатної пасти та води.
Як приготувати смачну підливу до макаронів?
ПРИГОТУВАННЯ: На сковороду покладіть дрібно нарізаний шпинат, тушкуйт. Додайте трохи солі та перцю, влийте склянку вершків або нежирної сметани, додайте ложку масла. Готується протягом 10 хвилин і відмінно підходить до макаронів.
Як приготувати підливу з курячого м’яса?
Спосіб приготування:
- Філе порізати шматочками.
- Обсмажити м'ясо упродовж 5 хвилин на середньому вогні. Посолити та поперчити.
- Моркву натерти, цибулю подрібнити.
- Додати овочі до курки. Тушкувати упродовж 15 хвилин, після чого налити трохи води.
- Додати борошно, сметану. Зменшити вогонь і тушкувати страву до загустіння.
Проста підлива – рецепт від домашніх кухарів
Тут відмінно підійде підлива (м’ясна, ovoshtnaya). розповім, як приготувати просту підливу. Можете зробити велику порцію і зберігати її в холодильни…
Залишити відповідь