Як зробити підливу з манки

Що додати до підливи для густоти?

9 способів загустити соус чи суп І як зберегти його смак

  1. Пасероване борошно.
  2. Випарювання …
  3. Крохмаль …
  4. Желатин, агар-агар, пектин, камедь.
  5. Яєчний жовток …
  6. Сметана, вершкове масло, м'який сир.
  7. Вівсяні, кукурудзяні, рисові пластівці.
  8. Подрібнені в пюре овочі

Чи можна додати манку замість борошна до підливи?

Можна додати ложку манки. Крупа розбухне і розчиниться, а соус загусне. Але з манкою варто поводитися обережно. Одна зайва ложка та підлива перетвориться з апетитного гарячого соусу в кашу. Збережена копія


Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *