Як зробити рідке желе густим

Як зробити желе густішим?

Агар-агар – це загусник, який роблять з водоростей, тому його можуть вживати і ті, хто не їсть м'ясо або свинину. У нього немає ніякого запаху чи смаку, а готове желе з агаром буде більш щільним та стійким, ніж з желатином.

Скільки потрібно води на 10 г желатину?

Порошковий желатин слід замочувати у воді у співвідношенні 1:6 (іноді використовують формулу 1:5). Це означає, що якщо в рецепті вам необхідні 10 грамів желатину, ви замочите його в 60 грам води. У всіх інших сенсах порошковий і листовий желатин абсолютно ідентичні, якщо мають одну і ту ж силу желювання.


Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *