Як зробити шоколадний фондан

Як правильно їсти шоколадний фондан з морозивом?

Подають фондан на окремій тарілці, вийнявши із форми. Його потрібно їсти гарячим прямо з печі, оскільки з часом серцевина затвердіє. Тістечко посипають цукровою пудрою або шоколадною крихтою і за класичною традицією разом з ним кладуть кульку ванільного морозива.. Ось такі ознаки справжнього фондану.

Чи можна підігрівати фондани?

Рекомендуємо розігріти в духовці або НВЧ-печі і доповнити морозивом буде ще смачніше. – в духовці 15 хвилин при температурі 150 градусів. Готовність перевірити дерев'яною паличкою. Фондан повинен бути всередині рідким, а зовні з хрусткою скоринкою.


Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *