Як приготувати сік зі слив?
Готуємо: Видаліть кісточки з слив, викладіть в каструлю і нагрівайте на слабкому вогні до повного розм'якшення. Протріть сливи через сито, додайте цукор з розрахунку 50-100 г на 1 кг слив. Доведіть сік до кипіння і розлийте по стерилізованим банкам. Кеш
Що можна закрити з слив?
Прибрати з сливи кісточку і можна готувати джем, варення, повидло або домашню настоянку. Стиглий урожай, зібраний з гілок, підійде для будь-якої заготовки зі слив на зиму, а також заморожування і сушіння. Недозрілий фрукт можна використовувати для приготування соусів, аджики і додавати в овочі і гриби при маринуванні.
Скільки варити сливи у власному соці?
Сливи стерилізують, залежно від величини банок — 15-20 хвилин. Не забудьте, що на дно каструлі необхідно покласти рушник, щоб банки не тріснули. Виймаємо банки і закочуємо стерилізованими кришками. Ставимо банки догори дном під ковдру чи рушник на добу до повного охолодження.
Сік зі сливи в домашніх умовах – DRS
Сік зі сливи в домашніх умовах. Сік зі сливи на зиму через соковижималку. Вибір слив для соку і їх підготовка. Рецепт соку зі слив в соковарці. Концентрований сік зі слив. Сік зі сливи на зиму …
Залишити відповідь