Як зробити яблучне пюре після соковижималки

Як закрити свіжий сік з яблук?

Спосіб приготування:

  1. Яблука помити, розрізати на чотири частини і пропустити через соковижималку. …
  2. Яблучний сік поставити на плиту. …
  3. Банки добре помити содою, стерилізувати їх в духовці протягом 15 хвилин. …
  4. У підготовлену тару налити яблучний сік, закатати бляшаними кришками.

Кеш

Як зробити яблучне пюре в домашніх умовах?

Пюруйте яблука заглибним блендером або перетріть через сито. Додайте ще цукру (до 1 склянки) та поставте на вогонь ще на 5-10 хвилин. Щоб пюре не пригорало, радимо постійно його помішувати. По готовності розлийте яблучне пюре у стерилізовані банки та закатайте кришками.

Як можна вичавити сік з яблук?

За допомогою тертки Найпростіше отримати яблучний фреш — натерти фрукти на тертці та вичавити суміш. Тільки потрібні саме соковиті тверді ґатунки. Кеш

Як зробити домашнє яблучне пюре — яблучне пюре на зиму …
Спосіб приготування: Яблука добре вимийте. Видаліть стебла, розріжте на четвертинки чи скибочки, очистіть та видаліть серцевини. Додайте …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *