Як зварити полуничне варення, щоб було густим

Що робити щоб варення було густим?

Для того, щоб зробити рідке варення більш густим, можна додати в нього крохмаль. Однак більш простим способом буде додавання манної каші. Пара ложок манної крупи, доданих в варення під час приготування – може загустити продукт, не змінюючи при цьому його смак і зовнішній вигляд.

Як робити повидло з полуниці?

Follow The Directions

  1. Вимийте 1 кг полуниць і приберіть з них хвостики. Розігрійте сковорідку та вилийте на неї 50 мл води. Викладіть полуницю.
  2. Додайте на пательню 600 г цукру та ретельно все перемішайте. Варіть 10 хвилин. …
  3. Додайте 0,3 ч. л. …
  4. Крок 4. Готове варення розлийте по стерилізованих банках і закрутіть кришками.

Скільки часу варити варення з полуниці?

Полуниці, цукор, 45-60 хвилин на вогні і готове варення, без заморочок та гаяння часу.

Як варити полуничне варення – основні лайфхаки. – Телеграф
Багато людей люблять, щоб варення було густим і для цього варять його якнайдовше. Однак цей спосіб має один нюанс — довге варення призводить до того, що полуниця стає коричневого кольору, а не яскравого і червоного. Раніше ми розповідали, як правильно стерилізувати …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *