Яка має бути капуста в борщі

Скільки капусти треба на борщ?

Класичний український борщ

  1. Вода – 1,5-2 л.
  2. свинина або яловичина на кістці – 400 г
  3. картопля – 4 шт. ( середні)
  4. буряк – 2 шт. ( невеликі)
  5. морква – 1 шт.
  6. цибуля – 3 шт. ( середні)
  7. капуста білокачанна свіжа – 300 г
  8. томатна паста – 2 ст. л.

Що входить до складу борщу?

БорщРедагувати

Червоний борщ зі сметаною та кропом.
ТипЗаправна перша страва
Зазвичай використовувані компонентиБуряк, капуста, солодкий перець, картопля, квасоля, морква, цибуля, м'ясо, томати, зелень, прянощі, часник, сметана, сіль
Схожі стравиКапусняк
Рецепт у Вікіпідручнику Медіафайли у Вікісховищі Складність:

Що потрібно зробити щоб борщ був червоний?

Але в кінці готування додайте в борщ трохи бурякового соку. Яскраво-червоним буряк залишиться завдяки кислоті. Під час пасерування додайте в сковороду ложку лимонного соку, або кілька крапель оцту. Додайте в сковорідку під час обсмаження буряка ложку вершкового масла, це зробить його колір більш насиченим.

Борщ — Вікіпедія


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *