Скільки капусти треба на борщ?
Класичний український борщ
- Вода – 1,5-2 л.
- свинина або яловичина на кістці – 400 г
- картопля – 4 шт. ( середні)
- буряк – 2 шт. ( невеликі)
- морква – 1 шт.
- цибуля – 3 шт. ( середні)
- капуста білокачанна свіжа – 300 г
- томатна паста – 2 ст. л.
Що входить до складу борщу?
БорщРедагувати
Червоний борщ зі сметаною та кропом. | |
---|---|
Тип | Заправна перша страва |
Зазвичай використовувані компоненти | Буряк, капуста, солодкий перець, картопля, квасоля, морква, цибуля, м'ясо, томати, зелень, прянощі, часник, сметана, сіль |
Схожі страви | Капусняк |
Рецепт у Вікіпідручнику Медіафайли у Вікісховищі Складність: |
Що потрібно зробити щоб борщ був червоний?
Але в кінці готування додайте в борщ трохи бурякового соку. Яскраво-червоним буряк залишиться завдяки кислоті. Під час пасерування додайте в сковороду ложку лимонного соку, або кілька крапель оцту. Додайте в сковорідку під час обсмаження буряка ложку вершкового масла, це зробить його колір більш насиченим.
Борщ — Вікіпедія
Залишити відповідь