Дотримання правил зберігання продуктів харчування та напівфабрикатів, використання спеціального обладнання. Приготування тіста для тортів, печива, тістечка. Виготовлення різних начинок як за існуючими, так і авторськими рецептами.
Традиційно кондитер готує інгредієнти, місить тісто, пече торти, тістечка, печива та чізкейки, збиває начинки та вершки, змішує помадки, желе та десерти. Але головна його стихія – оформлення та подача. Він обов'язково включає фантазію та інтуїцію при розкладанні інгредієнтів на тарілці.
Кухар–кондитер має вміти: вибирати режими приготування окремих страв; вибирати оптимальні способи зберігання готових страв; проводити обробку вихідної кондитерської сировини відповідно до її властивостей; готувати та обробляти різні види кондитерських виробів.
Залишити відповідь