Скільки смажити ковбасу?
Стандартні ковбаски готуються 20-30 хвилин на сковороді до появи характерної золотистої скоринки, в духовці час приготування півгодини. Кеш
Як смажити ковбаски?
Сковороду наполовину залити водою, після кипіння варити 4-5 хв. після варіння змастити ковбасу жиром або маслом, смажити до золотистого кольору або на 1 годину залишити в розігрітій до 240 градусів духовці. Їсти можна і гарячою, і холодною. Подавати з гарніром або овочами. Кеш
Яка ковбаса не шкідлива?
Сиров'ялена ковбаса Серед ковбас із червоного м'яса вона найбільш нешкідлива. Її виробництво включає в себе тільки процес тривалої сушки.
Домашня ковбаса на сковороді – як смажити …
Смажена домашня ковбаса – відео-рецепти. Цей відео-рецепт надає вам можливість дізнатись не тільки про те як смажити ковбаски в домашніх умовах, але і навчить їх робити з свинячої шийки.
Залишити відповідь