Нарізаємо все кубиками – картоплю, моркву, ковбасу, огірки, яйця й цибулю. Додаємо зелений горошок, злегка солимо, перчимо й заправляємо майонезом. Прикрашаємо салат олів'є зеленню й подаємо.
Що додають в Олів є?
До складу класичного салату олів'є входять 400 г м'яса або ковбаси, 5 картоплин середнього розміру, 5 яєць, 4 солоних огірки, банка зеленого горошку, 2 середні цибулини і 200 мл майонезу. Класичний розрахунок картоплі і яєць простий – їх повинно бути рівно стільки, скільки гостей за столом.
Яку цибулю додавати в Олів є?
У салат можна також покласти відварну моркву, кріп і зелену цибулю.
Як правильно зробити Олів є?
Олів'є класичний або "радянський"
- Картоплю і моркву зварити "в мундирах". Зварити яйця.
- Тим часом ковбасу і огірки нарізати дрібними кубиками.
- Готові овочі та яйця почистити та також нарізати кубиками.
- Дрібно нарізати цибулю.
- Всі інгредієнти змішати, додати горошок і заправити майонезом.
- Прикрасити зеленню.
Найсмачніший Олів’є – секретний рецепт і …
Залишити відповідь