Яку зелень додати в олив’є

Нарізаємо все кубиками – картоплю, моркву, ковбасу, огірки, яйця й цибулю. Додаємо зелений горошок, злегка солимо, перчимо й заправляємо майонезом. Прикрашаємо салат олів'є зеленню й подаємо.

Що додають в Олів є?

До складу класичного салату олів'є входять 400 г м'яса або ковбаси, 5 картоплин середнього розміру, 5 яєць, 4 солоних огірки, банка зеленого горошку, 2 середні цибулини і 200 мл майонезу. Класичний розрахунок картоплі і яєць простий – їх повинно бути рівно стільки, скільки гостей за столом.

Яку цибулю додавати в Олів є?

У салат можна також покласти відварну моркву, кріп і зелену цибулю.

Як правильно зробити Олів є?

Олів'є класичний або "радянський"

  1. Картоплю і моркву зварити "в мундирах". Зварити яйця.
  2. Тим часом ковбасу і огірки нарізати дрібними кубиками.
  3. Готові овочі та яйця почистити та також нарізати кубиками.
  4. Дрібно нарізати цибулю.
  5. Всі інгредієнти змішати, додати горошок і заправити майонезом.
  6. Прикрасити зеленню.

Найсмачніший Олів’є – секретний рецепт і …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *