Гарбуз є одним з улюблених продуктів українців в осінній період. З яскраво-оранжевого овоча готують різноманітні страви: супи-пюре, каші, млинці, і навіть м'ясні страви.
Як правильно їсти гарбуз?
Свіжий гарбуз використовують для приготування різних страв і напоїв. При цьому вживають не тільки м'якоть, але і сирі насіння і свіжовичавлений сік. Крім того, в раціон корисно додавати гарбузову олію. Кеш
Що можна спекти з гарбуза?
З гарбуза виходять просто розкішні пироги, булочки, оладки, рулети, тістечка та торти. Гарбузові кекси й мафіни виходять, зазвичай, дуже м'якими й ароматними.
Що лікує м Якоть гарбуза?
М'якоть допоможе при: Ожирінні та застої лімфи в тканинах. Запальних захворюваннях сечового і жовчного міхура. Схильності до атеросклерозу, гіпертонічній хворобі. Підвищеній кислотності, запаленні шлунково-кишкового тракту або схильності до закрепів.
Що приготувати з гарбуза: рецепти і рекомендації
Взагалі, гарбуз – не овоч, а ягода, а її найближчі родичі – кавуни і кабачки. М’якоть плоду на 90% складається з води. У ній всього до 22 ккал, зате чимало цінної харчової клітковини. Гарбуз ідеальний у ролі гарніру до м’яса, оскільки допомагає засвоювати важку їжу. У гарбузів їстівне майже …
Залишити відповідь