З чим можна їсти гарбуз

Гарбуз є одним з улюблених продуктів українців в осінній період. З яскраво-оранжевого овоча готують різноманітні страви: супи-пюре, каші, млинці, і навіть м'ясні страви.

Як правильно їсти гарбуз?

Свіжий гарбуз використовують для приготування різних страв і напоїв. При цьому вживають не тільки м'якоть, але і сирі насіння і свіжовичавлений сік. Крім того, в раціон корисно додавати гарбузову олію. Кеш

Що можна спекти з гарбуза?

З гарбуза виходять просто розкішні пироги, булочки, оладки, рулети, тістечка та торти. Гарбузові кекси й мафіни виходять, зазвичай, дуже м'якими й ароматними.

Що лікує м Якоть гарбуза?

М'якоть допоможе при: Ожирінні та застої лімфи в тканинах. Запальних захворюваннях сечового і жовчного міхура. Схильності до атеросклерозу, гіпертонічній хворобі. Підвищеній кислотності, запаленні шлунково-кишкового тракту або схильності до закрепів.

Що приготувати з гарбуза: рецепти і рекомендації
Взагалі, гарбуз – не овоч, а ягода, а її найближчі родичі – кавуни і кабачки. М’якоть плоду на 90% складається з води. У ній всього до 22 ккал, зате чимало цінної харчової клітковини. Гарбуз ідеальний у ролі гарніру до м’яса, оскільки допомагає засвоювати важку їжу. У гарбузів їстівне майже …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *