Яке м'ясо найкраще підходить для відбивних?
М'ясо має бути м'яким і ніжним, а отже, найкраще купувати ті частини туші, які практично не беруть участь у рухових процесах тварини: Відбивні зі свинини. Стегна, лопатка та ошийок – Ідеальне рішення для приготування страви. Хороша свинина відрізняється світло-рожевим відтінком. Збережена копія
Як правильно смажити відбивні?
На середньому вогні обсмажуємо м'ясо до золотистої скоринки протягом 2-3 хвилин. Коли м'ясо почало пускати сік, перевертаємо його і обсмажуємо ще кілька хвилин. А потім знову перевертаємо і смажимо до рум'яної скоринки. Усього на обсмажування відбивний зазвичай йде 7-8 хвилин. Збережена копіяПохожі
Залишити відповідь