З чого можна приготувати голубці

Найбільш популярною начинкою для капустяного листя є м'ясо – фарш чи рублена свинина, яловичина, курка чи баранина зі спеціями, цибулею і морквою. А якщо хочеться зекономити час – ліниві голубці. Але часто готують і інші варіанти: голубці із квасолею, грибами, різноманітними крупами та навіть морепродуктами.

Як правильно тушкувати голубці?

Закип'ятити чайник, розбавити сметану водою та томатною пастою (150 г сметани на 0,5 л води), посолити. Залити голубці соусом. Тушкувати їх при слабкому кипінні під кришкою, до готовності фаршу, близько 50-60 хвилин. Кеш

Як правильно підготувати капусту для голубців?

Досвідчені господині роблять це наступним чином: качан капусти загортається в харчову плівку, а потім ставиться в мікрохвильовку на 3,5 хвилини. Після цього плівка знімається, а капуста легко розбирається на м'яке і соковите листя.

Як приготувати голубці з рисом?

засипати у воду в пропорціях 1 частина рису на 2 частини води; довівши до кипіння, перевести на мінімальний вогонь, після чого варити рис потрібно хвилин 7-10; після чого додати вершкове масло (необов'язково), накрити кришкою і залишити в теплі на 10-15 хвилин.

Голубці – 15 рецептів, як приготувати покроково з фото на
Голубці – це ідеальне в усіх відношеннях блюдо, воно смачне, ситне і його можна приготувати про запас і заморозити.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *