Потрібну кількість води (приблизно 1 л) закип'ятіть і охолодіть. Додайте у воду сіль, цукор, гірчицю, перемішайте. Влийте холодну рідину у томати, накрийте ємність кришкою. Поставте каструлю в холодильник або будь-яке інше холодне місце, почекайте 2-3 доби.
Скільки солі для соління помідорів?
Технологія засолювання томатів така ж, як і у огірків. Але через те, що помідори містять більше цукру, солі на їх засолювання потрібно трохи більше. Для стиглих помідорів готують розсіл з розрахунком 500-700 г. солі на 10 л.
Як солити помідори в банках?
У воді розчинити сіль і залити помідори в банці. Закрити капроновою кришкою. Банку з помідорами поставити в погріб. Через 2—3 тижні помідори будуть готові.
Як швидко замаринувати помідори?
Спосіб приготування:
- Порізати помідори дольками.
- Порізати цибулю півкільцями.
- Порізати кружечками часник.
- Подрібнити зелень. …
- Для маринаду змішати олію, мед, суміш трав, паприку, сіль, перець, лимонний сік. …
- Отриманим маринадом залити овочі, перемішати та залишити в холодильнику на декілька годин.
Як правильно засолити зелені помідори в кастрюлі на зиму
Зверху рекомендується вкрити каструлю чистою тканиною. Зелені помідори, засолені в каструлі, готові до дегустації через 2-3 тижні. Пропорції компонентів на …
Залишити відповідь