Засолювання помідор в каструлі

Потрібну кількість води (приблизно 1 л) закип'ятіть і охолодіть. Додайте у воду сіль, цукор, гірчицю, перемішайте. Влийте холодну рідину у томати, накрийте ємність кришкою. Поставте каструлю в холодильник або будь-яке інше холодне місце, почекайте 2-3 доби.

Скільки солі для соління помідорів?

Технологія засолювання томатів така ж, як і у огірків. Але через те, що помідори містять більше цукру, солі на їх засолювання потрібно трохи більше. Для стиглих помідорів готують розсіл з розрахунком 500-700 г. солі на 10 л.

Як солити помідори в банках?

У воді розчинити сіль і залити помідори в банці. Закрити капроновою кришкою. Банку з помідорами поставити в погріб. Через 2—3 тижні помідори будуть готові.

Як швидко замаринувати помідори?

Спосіб приготування:

  1. Порізати помідори дольками.
  2. Порізати цибулю півкільцями.
  3. Порізати кружечками часник.
  4. Подрібнити зелень. …
  5. Для маринаду змішати олію, мед, суміш трав, паприку, сіль, перець, лимонний сік. …
  6. Отриманим маринадом залити овочі, перемішати та залишити в холодильнику на декілька годин.

Як правильно засолити зелені помідори в кастрюлі на зиму
Зверху рекомендується вкрити каструлю чистою тканиною. Зелені помідори, засолені в каструлі, готові до дегустації через 2-3 тижні. Пропорції компонентів на …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *